Topin Toukoset, Penkkipunnerruskilpailut 7.5.2011

Topin Toukoset 7.5.

Kajaanin Kuohu järjesti jo totutusti äitienpäivän aattona Topin Toukoset – penkkipunnerruskilpailut. Tänäkin vuonna osanotto oli runsasta ja Vienankadun voimailutilat olivat kapasiteettinsa äärirajoilla, kun 29 kilpailijaa huoltajineen ja tukijoukkoineen saapui kisapaikalle.

Kisassa sijoitukset jaettiin tuloksen ja elopainon suhteella, wilksin pistein, neljässä kisasarjassa: naiset, juniorit, veteraanit ja miehet. Kuohulaisista kilpailuun otti osaa naisista Aira Knutars, junioreista Juho Pyykkönen ja Olli Törrönen, veteraaneista Suke Huovinen ja Pentti Räisänen.

Knutars voitti naisten sarjan tiukassa kisassa sarjan 50N57 Suomenennätystuloksella 80kg. Juniorit saavat myös suorituksestaan kiitettävän arvosanan, kun Pyykkönen paransi ennätystään viidellä kilolla tulokseen 97,5kg ja Törrönen punnersi ensimmäisessä, mutta ei varmasti viimeisessä, kisassaan 80kg. Veteraaneista Suke Huovinen paranteli SM-kisojen tulostaan kymmenellä kilolla ja pukkasi toisellaan tulokseksi 150kg. Ensimmäistä kertaa Kuohun riveissä nostanut Pentti Räisänen sen sijaan epäonnistui ja jäi ilman tulosta.

Knutarsin Suomenennätyksen lisäksi Karihaaran Karun Kari Alakorpi työnsi sarjaan 50M125+ uusiksi SE-raudoiksi 235kg ja Varpaisjärven Vireen Sami Tuovinen sarjaan 20M93 200kg.

Kisatulokset dokumenttina

Videot kisasta

Yksi vastaus artikkeliin “Topin Toukoset, Penkkipunnerruskilpailut 7.5.2011”

1. Joona Piironen sanoo:

Nostajan näkökulmasta: Kiitokset hyvin järjestetyistä kilpailuista. Kajaaniin on aina mukava tulla kilpailemaan, kun tietää että homma toimii ja tunnelma kilpailuissa on hyvä.