Suunnistusjaoston ”SM”- kisat 16.9.2023

Suunnistusjaoston 35:net mestaruuskilpailut jotka on pidetty joka vuonna vuodesta 1989 lähtien pidetään la 16.9.2023.
Kisapaikka tiedetään vasta kyseisenä päivänä kun kokoonnutaan Keilahallin parkkipaikalle, josta siirrymme autoilla ”salaiseen”paikkaan. Tämän vuoden ratamestarina toimii Timo Kokkonen. Kisan jälkeen siirrymme nauttimaan saunasta ja pientä purtavaa sekä palautusjuomaa tarjolla. Voittaja ja kaikkien tulokset julkaistaan yleensä vasta kun ”protesti” aika on mennyt joka yleensä on ollut ruokailuun asti. Toki voittaja on saattanut vaihtua myöhään illallakin. Meidän kisoissa ei noudateta SSL:n sääntöjä vaan meillä  on omat säännöt joka vuosi vähän erilaiset niin senkin takia tulokset saattaa kestää. Artikkelikuvan pokaali odottaa tulevan kisan voittajan nimikirjoitusta joka on siis 35:s. Piti lisäjalka teettää. Saa nähdä riittääkö tuokaan?

Tsemmppiä osallistujille kisoihin!!

T. Sihteerikkö? 

Kommentit on suljettu.

Uutisia