Suunnistusjaoston ”SM”- kisat 16.9.23 tulokset

Rastivarmojen 35. SM-kisat pidettiin 16.9.2023 Koutaniemen Paljakankallioilla. Matka oli 2,9 km. Ratamestariksi tähän arvokisaan oli lupautunut Kajaanin Suunnistajien Timo Kokkonen. Timon tekemiin ratoihin suunnistajat olivat erittäin tyytyväisiä. Rankka sateen keskelle saatiin jopa poutainen hetki. Perinne sateettomasta kilpailusta saatiin näin jatkumaan. Kilpailun tuomarineuvosto määritteli kilpailuun tasoitukset. Varteenotettavia protesteja ei tällä kertaa tullut tuomarineuvostolle ja pimeän jo koittaessa, voittajaksi paljastui Jarmo Pääkkönen.

Tulokset:

2023 Koutaniemi Paljakankalliot

 

Todella upeat radat Timo oli tehnyt! Tässä yksi neljästä radoista. Matka kaikilla 2,9 km. Kuvan ”poijista” osa katsojien roolissa kun eivät olleet suunnistus kunnossa.

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia