Kuohun lentopalloharrastajat VKT-2011:ssa

Kuohun harrastajalentopalloilijat olivat mukana vahvasti 2011 vuoden Valkean kaupungin lentopalloturnauksessa. Yhteensä viiden joukkueen voimin osallistuimme tuohon perinteiseen lentopallon suurtapahtumaan.

Tapahtuma oli nytkin koonnut harrastajia ympäri Suomen ja jopa rajojemme ulkopuolelta. Ottelut olivat monasti erittäin tiukkoja ja monta peliä meni niin, että vasta viimeinen pallo ratkaisi yhden pisteen erolla voittajan.

Miehissä olimme mukana kolmella joukkueella. 40-vuotiaitten, 55-vuotiaitten ja 65-vuotiaitten sarjassa. Menestys jäi vaisuhkoksi, mutta laskettakoon siihen syyksi vastustajien hyvä taso. Aina ei tietenkään ole päätarkoitus menestys, vaan osallistuminen.

Naisissa olimme mukana kahdella joukkueella. Nuorten naisten sarjassa niinkuin monessa muussakin sarjassa oli kova taso ja ilmaisia pisteitä ei ollut tarjolla. Tästä huolimatta saavuttivat naisemme monta arvokasta voittoa. Kuohuleideillä etenkin toinen päivä oli varsin onnistunut ja niinpä voi ilolla todeta, että he onnistuivat parhaiten menestyksen suhteen koko porukasta.

Toivotaan parempia menestyksen tuulia ensi vuonna!

Kommentit on suljettu.

Uutisia