Hopeaa Pyynikki-turnauksessa

Kajaanin Kuohua ylpeästi edustava nuorimies nimeltä Setti Heikkinen sijoittui toiseksi 22-24.4.2011 käytävässä turnauksessa. B-junioreiden finaalit olivat jo 23.4.2011. Päivän ottelut alkoivat B-junioreiden 46kg sarjan finaalilla, johon Kuohua edustava Heikkinen oli ansainnut paikkansa jo aikaisemmin turnauksessa. Venäjän Nikita Belyakov oli Setin finaalivastustaja.

Ottelu lähti rauhallisesti käyntiin molempien taistelijoiden tarkkaillessa tilannetta ja varovaisesti lyöden. Toisessa erässä Venäläinen lähti tekemään enemmän alotteita ja Heikkinen oli hieman passiivinen. Kolmanteen ja viimeiseen erään mentäessä Heikkinen sai psyykattua itseään hyökkäämään ja tekemään itse tilanteita samalla vieden aloite mahdollisuudet vastustajaltaan. Setin loppukiri ei aivan riittänyt voittoon, Venäjää edustavan Nikita Belyakovin viedessä ottelun ja Pyynikki-turnauksen 2011 nimiinsä tuomariäänin 3-2.

Turnauksen muut tulokset Boxing.fi:n foorumilta.