Kuohun pojat ottelivat hopeaa ja pronssia kultahansikas-turnauksessa

Tampereella viimeviikonloppuna 17-18.9.2011 olleessa Kultahansikas-turnauksessa Kuohun pojat ottelivat kaksi hopeamitalia ja yhden pronssin. Setti Heikkinen sai pokkaamalla kultaa. Juho Paavola B-70kg, Joni Kyllönen C-48 ja Janne Eskelinen C-42kg saivat kukin vastustajat turnaukseen.

Ensimmäisenä pojistä kehässä oli Janne Eskelinen jota vastaan asettui Jere Savela VuVo:sta. Ottelu oli tasainen, tilanne ensimmäisen erän jälkeen oli tasan 2-2. Eskelisen ja Savelan ottelussa jaettiin iskuja puolin ja toisin, Savelan viedessä näyttävemmät osumat. Ottelu numero 2. päättyi pistein 12-5 Savelalle.

Ottelussa numero 5. siniseen kulmaan nousi Joni Kyllönen (kuvassa vasemmalla) ja häntä vastaan asettui Tommi Nopanen KoVo:sta. Kyllösen tarkoilla vasemmankäden suorilla hallitessa ottelua ja vieden rutiininomaisesti ottelun nimiinsä pistein 7-4, Kuohun poikien lauantain matsit oli oteltu.

Sunnuntaina ottelussa numero 4. oli vastakkain Aaro Hietala TTN ja Joni Kyllönen KajKu. Hietala vei ottelun tarkoilla ja kovilla vastaiskuilla 10-4. Päivän toisena Kuohulaisena kehään astui Juho Paavola ja häntä vastaan asettui Janne Ojapalo Lahden Kalevasta. Ensimmäisen erän pisteet olivat 0-0 molempien liikkuessa hyvin sekä lyöden, mutta suojaukseen. Toisessa erässä Ojapalon kokemuksen huomasi ja hän ei lähtenyt Paavolan peliin mukaan ollenkaan. Ojapalo ahdisti Paavolan kulmaan oikealla liikkumisella ja aloitti oman iskumyllynsä. Tulos Rsc 2 Ojapalolle.

 

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia