Nyrkkeilyssä menestystä viikonloppuna

Kajaanin Kuohun nyrkkeilijät saavuttivat menestystä kehässä, niin Tampereella kuin Bodenissakin. 18.11.2011 Tampereella käydyillä opiskelijoiden kamppailu- ja voimailupäiväivillä kehään nousivat Setti Heikkinen ja Juho Paavola. Bodenissa oli Kajaanin Kuohua edustamassa Mirja Ruuskanen sekä Sallamaari Hannonen.

Juho Paavolan ottelu käytiin sarjassa B-70kg ja häntä vastaan asettui vanha kilpakumppani Janne Ojapalo, Koulutuskeskus Salpaus (Lahden Kaleva). Paavola ottelu päättyi avustajan luovutukseen ensimmäisessä erässä. Seuraavana kehään asteli Setti Heikkinen ja häntä vastaan asettui Henri Rasinmäki, Koulutuskeskus Salpaus (Lahden Kaleva). Ottelu käytiin Setille epätavallisessa sarjassa A-52 kg, Setti ottelee normaalisti B-48kg sarjassa. Setti nukkui tapansa mukaan ensimmäisen erän, jonka jälkeen hän rupesi nyrkkeilemään oman tasonsa mukaan vieden ottelun selvästi nimiinsä tuomariäänin 3-0.

Seuraavana päivänä 19.11.2011 iskettiin Barents-turnaus Bodenissa, Ruotsissa , jossa kehään kajaanilaisista nousi Sallamaari Hannonen ja Mirja Ruuskanen. Ensin kehään asteli sarjassa N-57kg Mirja Ruuskanen vieden verisen taistelun jälkeen ottelun nimiinsä Ruotsalaista Märta Söderholmia vastaan tuomariäänin 3-0.  Sallamaarin vastustaja oli kotikehän tyttö, sarjan N-54 kg Tove Lundberg. Ruotsalainen oli taitava ja ottelussa oli paljon tilanteita puolin ja toisin. Sallamaari vei ottelun hajaäänin 2-1 ja samalla turnauksen parhaan naisnyrkkeilijän palkinnon.