Kuohun juniorit menestyivät Venäjällä!

Nadvoidsen tunaukseen 6-8.1.2012 (Venäjä) osallistui 3 nykkeilijää Suomesta,  Setti Heikkinen  ja Joni Kyllönen Kajaanista (KajKu) ja Sirviö Laura Iisalmesta (IUV). Joukkueen johtajana Seppo Heiskanen ja valmentajina Matti Haapamäki ja Manu Manninen. Joukkue lähti matkaan Kajaanista torstaina 5.1.2012 kohti Segezaa johon oli Suomalaisten majoitus järjestetty, Segeza sijaitsee noin 25km kilpailupaikalta.

Turnauksen ensimmäisenä päivänä kaikki Suomalaiset saivat ottelun, ensimmäisenä kehässä työskenteli Joni Kyllönen (kuvassa). Ottelu käytiin sarjassa C-juniorit 50kg. Kyllösen vastustaja oli Fatullaev Rustam ja hän oli kotoisin Montsegorskista. Venäläinen oli hieman pienempi, mutta todella taitava, ottelu Venäläiselle Kyllösen kovasta kamppailusta huolimatta 3-0. Toinen Suomalais ottelija turnauksessa oli Setti Heikkinen, hänen vastustaja oli nimeltään Vladislav Tevanjan ja oli kotoisin Okulovkasta. Sarja oli B-juniorit 52kg. Ottelu oli selvää hallintaa Heikkisen toimiessa kapellimestarina. Venäläinen oli hieman pidempi mutta hävisi selvästi voimassa. Heikkinen iski Venäläisen luvunlaskulle kolmannessa erässä. Ottelun voittaja selvin tuomariäänin 3-0 Setti Heikkinen. Päivän kolmantena Suomalaisena kehässä työskenteli Laura Sirviö Iisalmesta ja hänen vastustajansa oli Segezalainen Milana Goldan. Sarja oli naiset alle 64kg. Vasenkätisen Suomalaisen selvää hallintaa kokonaiset 2 erää mitä ottelu kerkesi vanheta. Ottelun selkeä voittaja kehätuomarin keskeytyksellä toisessa erässä Laura Sirviö. Venäläiset valmentajat kävivät useaan kertaan kehumassa Lauran ottelutaktiikkaa ja erinomaista ottelua.

Lauantaina 7.1.2012 Ei Suomalaisilla otteluita ollut. Suomalaisjoukkue piti harjoitukset kisapaikalla Venäläisten tarkkaillessa tilannetta. Loppupäivä vapaata ja kaupungilla kiertelyä.

Sunnuntaina 8.1.2012 Suomalais otteluita oli kaksi. Kehään astelivat Joni Kyllönen ja Setti Heikkinen. Kyllönen oli selvästi sisuuntunut perjantain tappiostaan ja lähti taistelemaan raivokkaasti voitosta Ilja Rubanovskia vastaan. Rubanovski oli kotoisin Kirovskista. Venäläisen ollessa selvästi pidempi, mutta Kyllösen ollessa teknillisempi nyrkkeiljä, huikea kamppailu meni lopulta Venäläiselle tuomariäänin 2-1. Seuraavassa ottelussa oli vuorossa Setti Heikkinen ja häntä vastaan asettui Karjalan mestari Egor Semenov Kostamuksesta. Semenov lähti heti ottelun alussa painostamaan kovaiskuista Heikkistä siinä jopa jotenkin onnistuen. Heikkinen käänsi kuitenkin ottelun edukseen kovilla takakäden lyönneilla ja kovilla vartalolyönneillään. Ottelun voittaja tuomariäänin 3-0 Setti Heikkinen. Heikkinen palkittiin myös erikoispalkinnolla hyvien nyrkkeilyottelujensa perusteella.

Suomalaisten tulokset:

Perjantai 6.1.2012

C-50kg Fatullaev Rustam RUS – Joni Kyllönen KajKu 3-0

B-52kg Heikkinen Setti KajKu – Tevanjan Vladislav RUS 3-0

N-64Kg Laura Sirviö IUV – Milana Goldan RUS  RSC-2

Lauantai 7.1.2012

Ei Suomalais otteluita

Sunnuntai 8.1.2012

B-52kg Heikkinen Setti KajKu – Egor Semenov RUS 3-0

C-50kg Rubanovskij Ilja RUS – Kyllönen Joni KajKu 2-1

Kommentit on suljettu.

Uutisia