Hannonen otteli hopeaa

Sallamaari Hannonen (Kajaanin Kuohu) palkittiin hopeisella mitalilla Tampereella 21.-22.1.2012 käydyssä TUL-turnauksessa.

Hannonen osallistui sarjaan naiset 51kg, sarjassa oli 6 naista. Lauantaina Sallamaaria vastaan asettui  Turunseudun nyrkkeilijöistä Milla Sipilä. Naiset olivat kohdanneet kerran aikaisemminkin Hannosen viedessä voiton. Hannonen hallitsi ottelua alusta alkaen vieden ottelun selvästi nimiinsä pistein 19-5. Finaalipaikka oli näin ansaittu.

Sunnuntain finaalissa Sallamaari Hannosta vastaan asettui Tampereen Voimailuseurasta Sonia Grönroos, Edellisvuoden SM hopeamitalisti. Ottelu alkoi tarkkailulla ja lyönteja vaihdettiin harvakseltaan. Ottelu kuitenkin kiihtyi loppukohden Hannosen ollessa tappiolla viimeiseen erään lähdettäessä pistein 8-5. Viimeisen erän kiivas taistelu ei auttanut Kajaanilaista voittoon jaan kärsi tiukan ottelun jälkeen tappion pistein 18-15. ”Finaali ottelu oli todella tasainen, mielestän Salla voitti viimeisen erän selkeästi voittaen jokaisen iskunvaihdon. tuomarit kuitenkin näkivät tilanteen toisin, tästä on hyvä jatkaa kohti Helsigissä pidettäviä SM kisoja. Ottelu oli siihen nähden Sallalta erinomainen, että hän on hieman sairastellut viimeaikoina ja edellisestä ottelustakin on jo aikaa, joten tuntuman hakemisessa oli oma hommansa.” Kertoi mukana ollut valmentaja Matti Haapamäki.