Hannonen ja Kyllönen parhaita

Raahessa 11.2.2012 käydyissä nyrkkeilykilpailuihin osallistui 5 Kajaanilais nyrkkeilijää, Kyllönen Jarkko S-+91kg, Hannonen Sallamaari N-54, Ruuskanen Mirja N-57kg, Kyllönen Joni C-48kg (kuvassa vasemmalla) ja Janne Eskelinen C-45kg (kuvassa oikealla), valmentajina mukana oli Matti Haapamäki ja Manu Manninen. Kisoihin ilmoitettiin myös Setti Heikkinen B-50kg mutta hän sairastui aivan kisojen kynnyksellä. Kilpailut olivat ensimmäiset Raahessa 30 vuoteen, ja sen huomasi yleisömäärässä jossa oli noin 300 maksanutta henkilöä.

Janne Eskelinen sai vastaansa jo tutuksi käyneen vastustajan. Oulun Tarmoa edustava Vikke Kanninen tuli reippaasti päälle kovilla lyönneillään vieden tasaisen kamppailun 3-0. ”Janne on mennyt huomasti eteenpäin jokaisen ottelun välissä mitä hän on ottanut, ja se näkyy tekemisenä kehässä. Tietenkin on vielä paljon opittavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa.” totesi Matti Haapamäki. Heti Jannen ottelun jälkeen Jesse Poikela Kemin Innosta sai revanssi ottelun Joni Kyllöstä vastaan. Pojat kohtasivat aikaisemmin jo TUL turnauksessa. Ottelu oli uusinto edellisestä, Joni voitti selvästi 3-0. ”Jonin kanssa sovittiin taktiikaksi, että kokeillaan uusia juttuja kuitenkin niin ,että säilytetään oma nyrkkeilyllinen taso korkealla. Mielestäni Jonin palkitseminen parhaana poikajuniorina ei tullut väärään osoitteeseen, kyllä Joni sen tuolla esityksellä ansaitsi.” Jatkaa Haapamäki.

Sallamaari Hannonen kohtasi jo viidennen kerran urallaan Saara Lukkarilan Raahen Nyrkkeilijöistä.  Ottelussa rohkeasti hyökännyt Lukkarila oli aseeton Hannosta vastaan, Hannosen terävät suorat tekivät selvää jälkeä jo avauserästä alkaen. Ottelussa yhden varoituksenkin saanut Hannonen voi ottelun 3-0. ”Ei kyllä Sallamaarinkaan palkitseminen väärään osoitteeseen mennyt” Toteaa Haapamäki. Heti Sallamaarin jälkeen kehään asteli Mirja Ruuskanen ja hänen vastustajakseen tuli Ruuskasta huomattavasti pidempi Sari Nisula Roovaniemen Reippaasta. Ottelu alkoi Nisulan hallinnassa, kokoajan pisteen tai kaksi karkumatkalla. Ruuskasen huikea loppukiri viimeisessä erässä Nisulan pistejohto kääntyi väsyneen Nisulan tappioksi.  Ruuskanen voitti tuomariäänin 3-0.

Kisojen viimeisessä ottelussa Jarkko Kyllönen teki kahdenvuoden jälkeen paluun kilpakehiin. Sarjana +91kg ja vastaansa hän sai Raahen Nyrkkeilijöitä edustavan Kalle Sartorision. Ottelu oli verinen ja vauhdikas isojen miesten otteluksi. Kyllönen täräytti jo ensimmäisessä erässä Sartorision nenän verille ja jatkoi sen pehmittämistä koko ottelun ajan terävillä suorillaan. Hieno paluu kilpakehiin tuloksella 3-0

 

Kajaanilaisten tulokset:

7.C-45 Vikke Kanninen Outa – Janne Eskelinen KajKu 3-0
8.C-48 Joni Kyllönen KajKu – Jesse Poikela KeI 3-0

12.N-54 Sallamaari Hannonen Kajku – Saara Lukkarila RaNy 3-0
13.N-57 Mirja Ruuskanen Kajku – Sari Nisula RoRe 3-0

21.S-+91 Jarkko Kyllönen KajKu – Kalle Sartorisio RaNy 3-0

Parhaana poika-nyrkkeilijänä palkittiin Joni Kyllönen KajKu
Parhaana nais-nyrkkeilijänä palkittiin Sallamaari Hannonen KajKu

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia