Hannonen otteli SM-pronssia!

Kajaanilaistunut entinen Paltamolainen Sallamaari Hannonen otteli 3.-4.3.2012 käydyissä naisten Suomenmestaruus Nyrkkeilyissä pronssille. Sarjassa N-51kg oli seitsemän naista. Kuvassa mitalistit.

Hannosen ensimmäisessä ottelussa häntä vastaan asettui Tiia Kohtamäki Helsingin urheiluseurasta. Ottelu alkoi Kajaanilaisittain kankeasti ja kohtamäki oli jo 4 pisteen johdossa toisen erän jälkeen. Hannonen sai kuitenkin oman koneensa käyntiin ja lähti ennakkoluulottomasti nyrkkeilemään ja selkeästi viemään ottelua nimiinsä. Tuloksena selkeä voitto pistein 19-11.

Vielä samana päivänä iskettiin semifinaalit jossa vastaan asettui edellisvuoden tapaan MM-pronssimitalisti Hanne Mäkinen. Sallamaari aloitti hyvin, mutta Mäkisen ottelukokemus näkyi kehässä. Hannosen semifinaali ottelu oli vasta hänen 32. ottelu.  Tulos 28-8 Mäkiselle on karua luettavaa, mutta pronssimitali on ansaittu. ”Mielestäni Sallamaari on kehittynyt paljon viimeisen vuoden aikana, vähän omaa peliäkin on tullut ja ottelu etäisyys on parantunut huimasti” kertoo valmentajana mukana ollut Matti Haapamäki. ”Salla näytti ottelussa hyviä otteita ja olen tyytyväinen otteluun, tosin sieltä kehänurkkauksesta katsottuna tuo tulos vähän vääristää ottelun kulkua, tämä on vain minun mielipiteeni” jatkaa Matti. Hanne Mäkinen voitti kultaa ja palkittiin kisojen parhaana nyrkkeilijänä.

 

Kajaanilais tulokset:

Hannonen Sallamaari, KajKu – KohtamäkinTiia, HUS 19-11

Mäkinen Hanne, JäKK – Hannonen Sallamaari, KajKu 28-8

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia