Tampereen tuliaiset: kaksi kultaa!

Tampereella jo perinteeksi muodostunut Pyynikki-turnaus 6.-8-4-2012 oli Kajaanin Kuohun nyrkkeilijöille voitokas. Jo 26 kertaa järjestetty turnaus oli samalla myös näyttöpaikka junioreiden maajoukkueeseen.

Kajaanista turnaukseen osallistui Setti Heikkinen B-50kg ja Sallamaari Hannonen N-51kg. Molemmat nyrkkeilijät saivat vain yhden ottelun ja ne käytiin lauantaina. Aamulla kehässä otteli Setti, ottelu oli vauhdikas ja fyysisesti heikompi Aaro Hietala TTN oli välillä todellisesti vaikeuksissa. Hietala taisteli hienosti, mutta joutui myöntämään vastustajansa paremmakseen selvästi 5-0. Tällä esityksellä Heikkinen ansaitsi maajoukkue edustuspaikan Virossa pidettävään Olympiakinnas-turnaukseen.

Illan ottelut aloitti Sallamaarin ja sarjan 48kg hallitsevan Suomenmestarin kohtaaminen. Lotta Loikkanen edustaa TVS:ä. Ensimmäiset kolme erää meni selvästi taitavammalle Hannoselle. Hannonen hallitsi eriä kaksoishyökkäyksillä ja kovilla lyöntisarjoillaan. Viimeisessä eli neljännessä erässä Loikkanen sai vauhdin päälle ja lähti rynnimään, mutta Hannosen saavuttama ylivoimanen johto ei vaihtunut tappioksi kuin yhden tuomarin papereissa, vakuuttava voitto Hannoselle tuomariäänin 4-1.

Kajaanilaisten tulokset:

26. KANSAINVÄLINEN NYRKKEILYN PYYNIKKI –TURNAUS
6.4.-8.4.2012 Tampere, Finland

B50 kg Setti Heikkinen KajKu – Aaro Hietala TTN 5-0

N51 kg Sallamaari Hannonen KajKu – Lotta Loikkanen TVS 4-1

Kommentit on suljettu.

Uutisia