Pälviturnaus 28.4.

Kautta aikain ensimmäinen lentopallon Pälviturnaus on nyt pelattu. Turnauksessa kilpailtiin miesten ja naisten kilpasarjoissa sekä sekajoukkuein harrastajasarjassa. Yhteensä mukana oli liki sata pelaajaa! Osallistujia oli Kajaanin lisäksi ainakin Oulun seudulta, Kuhmosta ja Vieremältä. Salilla oli välitön ja rento tunnelma koko päivän. Voitettuja eriä juhlittiin kuten kuuluukin, mutta hävittyjä eriä ei jääty murehtimaan. Tasaisista otteluista nautittiin ennenkaikkea harrastesarjassa.

Harrastesarjan sekajoukkeet arvottiin järjestäjien taholta jo ennakkoon. Painotetulla arvonnalla pyrittiin saamaan porukoista mahdollisimman tasaiset ja tässä onnistuttiinkin hyvin sillä yksinkertaisen sarjan voittajajoukkue Kiisto korjasi plakkariinsa 5 voitokasta erää, kolme seuraavaksi sijoittunutta 4 erää ja viimeiseksi jäänyt Sammon joukkuekin voitti 3 erää. Voittajajoukkueessa pelasivat Ritva Piippo, Sari Juntunen, Jouni Mönttinen, Asko Heikkinen, Esa Moilanen ja Timo Vanhatalo.

Miesten sarjan voiton korjasi kokenut Nousun joukkue joka ei antanut nuoremman Stokken yllättää itseään loppuottelussa. Pronssista kilvoittelivat Eräpallo kajaanista sekä Vieremän joukkue. Tiukan taiston jälkeen Eräpallo kirjasi 2-0 voitolla kolmannen sijan.

Naisten sarjassa oli kärjessä tasaista, sillä sekä voiton napanut Kuohu että +-35 ja Jippo nimiset joukkueet päätyivät tasapisteisiin. Kuohun naisten voitto sinetöityi vasta viimeisessä ottelussa, jossa se koulutti toista Kuohun B-juniorijoukkuetta sen verran reippaasti että sen tehtyjen ja päästettyjen eräpisteiden suhde oli kolmikon paras. Kuohun B-junnut olivat mukana kahdella joukkueella. Vielä ei menestys ollut suurta, mutta vuoden parin päästä tilanne on varmasti toinen kun tytöt saavat kokemusta ja varmuutta otteisiin.

Iso Kiitos kaikille mukana olleille,  jatkoa seuraa ….

Kommentit on suljettu.

Uutisia