Kuohun uudet nyrkkeilijät vakuuttavia Joensuussa!

Kajaanin Kuohun nyrkkeilijät kävivät Joensuun Boxing Clubin järjestämissä kutsukilpailuissa 12.5.2012 esiintyen varsin mallikkasti. Kehään astelivat ensimmäistä kertaa Anssi Juntunen (Y-75kg) ja Mervi Havernen (N-60kg) kuvassa. Kilpailut käytiin Joensuu Areenalla.

Ensin Kajaanilaisista kehässä oli Anssi Juntunen joka sai vastaansa Joensuu Boxing Clubia edustavan Leevi Puhakan. Ottelusta huomasi että se oli Juntusen ensimmäinen, mutta Juntunen esiintyi kehässä hienosti voittaen kotikehän miehen tuomariäänin 2-1.

Heti Juntusen ottelun jälkeen vuorossa oli Mervi Haverinen joka otteli myös ensimmäistä kertaa. Hänen vastustajansa oli 8 ottelun kokemuksella Joensuu Boxing Clubia edustava Katja Valtonen (SM III 2012) Haverinen löi terävästi läpi ottelun. Valtonen sai kuitenkin muutaman kerran osuttua niin että Haverisen nenä ratkesi. Haverinen ei saanut enään otteluaan kasaan vaan Joensuun tyttö vei ottelun tuomariäänin 2-1.

Juntunen pääsi oikein todenteolla nyrkkeilemään ensimmäisenä kisapäivänään. Samana päivänä kaksi ottelua josta toinen oli jo kansainvälinen ottelu. Juntusta vastaan asettui Venäläinen Andrei Hyven. Enää Juntusella ei ollut ensiottelun paineita vaan 18-vuotias Kajaanilainen alkoi nyrkkeilemään osaamallaan tavalla. Ottelu oli Juntusen hallintaa alusta alkaen. Toisessa erässä Juntunen sai iskettyä Venäläisen jo kolmannen kerran luvunlaskulle ja tuloksena kehätuomarin keskeytys, RSC 2 !

Molemmat Kajaanilaiset uhkuivat intoa ja eivät malta odottaa milloin pääsevät näyttämään taitojaan uudelleen kehässä.

 

Kajaanilaisten tulokset:

Y-75kg   Anssi Juntunen KajKu vs. Leevi Puhakka JBC 2-1

N-60kg Katja Valtonen JBC vs. Mervi Haverinen KajKu 2-1

Y-75kg Anssi Juntunen KajKu vs. Andrei Hyven RUS   RSC 2

Kommentit on suljettu.

Uutisia