Kuohulaiset lentopallon Kultavaskooli-turnauksessa

Kuohun miehet, yhdessä Ristijärven Pyryn entisten pelaajien kanssa, pääsivät juhlimaan Rovaniemellä Kultavaskooli turnauksen E-sarjan voittoa. Voitosta voittoon kulkenut ryhmä hävisi koko turnauksessa vain kolme erää. Sarjan taso oli yllättävänkin kova ottaen huomioon että kyseessä oli ”vain” harrastajasarja. Kovimmalle jouduttiin loppuottelussa, jossa hävityn ensimmäisen erän jälkeen oli vastustajalla toisessa erässä peräti kaksi ottelupalloa. Tästä kuitenkin noustiin ja ratkaiseva kolmas erä Kuohulle 7-3. Joukkueessa pelasivat Aimo Karioja, Juha Haverinen, Risto Haataja, Harri Markkanen, Simo Puuronen sekä Anssi Pyykkönen, Olli Karppinen, Ville Rouhiainen, Tero Kemppainen, Juho Nurminen ja Jyrki Nurminen.

Kuohun naiset olivat mukana kahdella porukalla. Ykkösjoukke pelasi C-sarjaa josta lohkesi kohtuullinen kahdeksas sija. D-sarjaa pelannut tiimi sijoittui sijalle 18.

Kuvasta puuttuvat Risto Haataja ja Harri Markkanen.