Open Boxing Adidas 27-29.12.2012. Pariisi.

Kajaanin Kuohun Sallamaari Hannonen otti osaa kansainväliseen kovatasoiseen Pariisin turnaukseen hyvällä menestyksellä.  Seuraavassa sarjansa kolmanneksi sijoittuneen Sallan omia mietteitä otteluista ja reissusta:

Ranska Adidad open tournament 27.-29.2012

Turnauksesta sain tietää noin kolme viikkoa etukäteen. Hyvin oli aikaa suunnitella tulevien viikkojen treenit ja vähän keventää treeniä ennen turnausta. Viimeiset kovat nyrkkeilytreenit oli 19.12. eli noin viikkoa ennen turnausta, sen jälkeen lähinnä hölkkälenkkejä, pari terävää pikakuntopiiriä ja pistareita.

Matseihin valmistautuminen sujui tosi hyvin, kun rupesi lämmittelemään tuntu että nyt lähtee, oli terävä ja nopea olo. Lämmittelyissä tehtiin ennen normi pistareiden lyömistä lyöntejä hanskoihin ja suojaukseen, vähän tehtäväottelun tyylisiä harjoitteita.

to 27.12.2012. 1. matsi: 51kg Clavel Kim CAN – Hannonen Sallamaari FIN 3-0.

En lähteny itse viemään ottelua, en käyttänyt etukättä, löin vastaan eli perus tahmeaa. Näin kyllä paikat mihin lyödä ja löinkin osaan niistä mutta olisi pitänyt lähteä itse hyökkäämään. Liikuin kyllä hyvin pois alta, mutta sen jälkeen ois pitänyt tehdä enemmän omia hyökkäyksiä. Ja sarjoja.

pe 28.12.2012. 2. matsi: 51kg Hannonen Sallamaari FIN – Campana FRA 29-19

Psyykkasin hyvin, ajattelin että tätä ei prkl hävitä. Ajattelin että nyt pakotan itseni menemään eteenpäin ja että minä otan ensimmäisen pisteen. Hyvinhän se meni, aika lailla yhteen tauluun vaikka pisteet taisi olla 29-19… Etukäsi toimi hyvin, upposi. Takakäsi pitäisi saada useammin mukaan.

la 29.12.2012. 3. matsi: 51kg Hannonen Sallamaari FIN – Campana FRA 3-0

 Muistelin eilistä fiilistä ja sain saman terävyyden päälle. Kuulemma tuli paremmin sarjoja ja seuraamista kuin edellisessä matsissa (pitää katsoa videolta kun saan ne). Vähän jäi matsin jälkeen sellanen olo että ei saanu kaikkea puristettua irti, olisi voinu vielä tehdä enemmän. Oisin halunnu eri vastustajan, vähän tylsä oli ottaa uusinta eilisestä.

Kaiken kaikkiaan todella opettavainen reissu. Eniten opin ensimmäisen matsin häviöstä, fiilis oli aika surkea kun taas yksi sellainen matsi, minkä hävisi sillä ettei lähteny tekemään omaa nyrkkeilyä ja menemään eteenpäin. Mutta pakko oli ruveta tsemppaamaan huomista varten. Toinen asia mistä oppi oli että kun saa itselleen tietyn asenteen ja ottaa heti kehän haltuun niin siitä on paljon helpompi lähteä nyrkkeilemään kun että aina pitäisi kiriä pisteitä kiinni loppua kohden. Mutta takakättä pitää treenata, enemmän sen käyttöä.

Tavoitteet loppukaudelle: Hyvää, laadukasta treeniä alkuvuosi ilman sairasteluja ja SM-kulta maaliskuussa. Leirejä ja kovia sparritreenejä suunnilleen oman kokoisten, hyvien nyrkkeilijöiden kanssa. Kansainvälisiä otteluita.

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia