Kehätuomarin keskeytyksellä!

2013-03-10MestariKajaanin Kuohua edustava Sallamaari Hannonen iski itsensä historiaan ja Suomen Mestariksi 9-10.3.2013 Rovaniemellä käydyissä naisten SM-turnauksessa.

Sarjassa 51-kiloa oli kuusi nyrkkeilijää.

Turnauksen avausottelussaan Sallamaari kohtasi kolminkertaisen Suomenmestarin Anna Heinisen Kankaanpään nyrkkeilijöistä. Ottelu sujui Hannosen hallinnassa kokoajan ja tulos oli murskaava vaikka nyrkkeilijä itse valitteli ottelun jälkeen, että ”oli vähän jäykkää”. Toiseen otteluun vastaan asettui Akaan Iskua edustava vasenkätinen Satu Lehtonen. Lehtonen lähti taistelemaan kunnialla ja taistelikin loppuun saakka, kuitenkin Hannosen rutiini oli liikaa ja Lehtosen uran toinen tappio oli sinetöity.

Sunnuntain finaali oli kahden kauppaa. Sallamaari Hannonen, Kajaanin Kuohu vastaan Oona Yrtti, Järvenpään Kehä Karhut. Avustajanaan Yrtillä oli MM pronnismitalisti Hanne Mäkinen samasta sarjasta. Hannonen aloitti ottelun isolla vaihteella ja löi todella kovaa. Yrtille laskettiin lukua kahdesti avauserässä ja se riitti kehätuomarille. Ottelu oli keskeytettävä ja Hannosen ensimmäinen Suomen Mestaruus on totta!

Hannonen on todellakin Suomen paras. Siitä kertoo karut lukemat kolmessa ottelussa, jotka hän otteli turnauksessa.

  1. ottelu. voitto pistein 28-5
  2. ottelu, voitto pistein 22-9
  3. ottelu (finaali), voitto kehätuomarin keskeytyksellä ensimmäisessä erässä.

 

Kajaanin Kuohu onnittelee seuran ensimmäistä naisten Suomen Mestaria!

 

Kommentit on suljettu.

Uutisia