SM- kisat päättyivät pettymykseen

Sallamaari, varjoaTampereella 8-9.3.2014 isketyissä naisten SM-turnauksessa Kajaanin Kuohua edusti Sallamaari Hannonen. Hannosen sarjassa oli 8 nyrkkeilijää. Valmentajana mukana oli Matti Haapamäki.

Turnaus lähti käyntiin oikein mallikkaasti Sallamaarin iskiessä turnauksen ensimmäisessä ottelussa selvän voiton Rovaniemen Reippaan Sanna Juutisesta tuomariäänin 3-0.  Iltatilaisuuden ensimmäisessä ottelussaan Hannosen vastustajaksi tuli Helsingin Tarmon Noora Kosonen. Kosonen on hiukan Sallamaaria lyhyempi nyrkkeilijä ja huomattavasti kokemattomampi. Sallamaari hallitsi ottelua alusta loppuun voittaen ottelun selvästi 3-0.

Sunnuntain finaaleissa vastaan asettui Akaan Iskun Satu Lehtonen. Lehtonen on vasenkätinen, todella sisukas nyrkkeilijä, joka ei peruuttele. Ottelu lähti Kajaanilaisittain vähän tahmeasti liikenteeseen ottelun ollessa todella tasainen Lehtosen painaessa päälle ja Hannosen lyödessä vastaan. Tasaisen ottelun tulos Kajaanilaisittain pettymys, tappio Sallamaarille 2-1.

”Näitä selityksiä tappioille on varmasti monia, mutta kyllä tässä on itsetutkiskelun paikka niin ottelijalla ja etenkin valmentajalla eli minulla. Se on selvää että tämä tappio pitää kääntää voitoksi harjoittelun ja motivaation kannalta. Muutoksia harjoitteluun tulee varmasti. Mutta mitä muutoksia, siihen en osaa vielä yhden yön jälkeen vastata. Huomattiin ainakin, että miten nopeasti selkään taputtelijat häviävät ympäriltä. Turnauksessa oli hyviä onnistumisia Sallamaarin otteluissa, mutta näkyykö sitten vähäinen ottelutuntuma loukkaantumisen takia finaaliottelussa, mene ja tiedä. Erityiskiitos halutaan antaa erinomaisille yhteistyökumppaneille, jotka ovat tukeneet meitä. Kausi ei kuitenkaan ole vielä päätöksessään, ainakin 3. kovaa turnausta jäljellä ja harjoittelu niihin jatkuu entistä nöyrempänä ja kovempana.” Kertoi Matti Haapamäki

 

51 kg Sallamaari Hannonen, KAJKU Sanna Juutinen, RORE 3-0

51 kg Sallamaari Hannonen, KAJKU Noora Kosonen, HETA 3-0

51kg Satu Lehtonen, AKI Sallamaari Hannonen, KAJKU 2-1

Kommentit on suljettu.

Uutisia