Hopeanyrkkiturnaus Kemissä

Pyry2Kemissä jo neljättä kertaa järjestetty Hopeanyrkkturnaus järjestettiin tänä vuonna Kemin Innon harjoitus-salilla 28.11.2015. Turnaus on saanut nimensä Kemiläisen nyrkkeilijä legendan Reima Virtasen mukaan, joka voitti Munchenin olympialaisissa 1972 hopeaa. Tänä vuonna Kuohulaisista mukana olivat Krista Kovalainen sarjassa AT-57 sekä Pyry Holappa  sarjassa D-39. Valmentajina olivat mukana Matti Haapamäki ja Tuomas Holappa, kannustus joukoissa oli tsemppaamassa Tuukka Ahtonen.

Pyryn ottelu oli turnauksen ensimmäinen ottelu. Pyryä vastaan asettui jo Oulussa tutuksi tullut Kempeleen poika Tobias Kukkola, jolla oli viisi kertaa enemmän ottelukokemusta. Ottelu oli tasainen jossa oli osumia puolin ja toisin, Tobiaksen lyödessä ehkä enemmän osumia, mutta Pyryn hyvä tekniikka ja liikkuminen takasivat voiton tuomariäänin 3-0. Holapan uran ensimmäinen tunausvoitto on sinetöity. D-junioreissa tuomarit arvostelevat teknistä osaamista, jalkatyöskentelyä sekä koskemattomuutta. Ottelu tilaisuuden seitsämäntenä otteluna oli tämän vuoden A-tyttöjen SM-finaalin uusinta. Krista Kovalainen vastaan Alisa Kalamäki Oulun nyrkkeilyseurasta. Kovalainen takoi selvän voiton tuomariäänin 3-0.

”Kuohun kilpanyrkkeilijät ovat esittäneet hyviä otteiluita pitkin syksyä. Kotimaan kilpailut alkaa tälle vuodelle olla isketty joten syksyyn täytyy olla tyytyväinen, useita turnausvoittoja ja yksi junioreiden SM-mitali on tullut. Näyttää siltä, että valmentajia on kuunneltu” Naurahtaa Kuohun päävalmentaja Matti Haapamäki.

Kajaanilaisten tulokset:

D-39 kg Pyry Holappa KajKu – Topias Kukkola KemPy 3 – 0
TA-57 kg Krista Kovalainen KajKu – Alisa Kalamäki ONS 3 – 0

Kommentit on suljettu.

Uutisia