Nyrkkeilykilpailut Raahessa 27.2.2016

Raahe 27.2.2016Kajaanin Kuohun neljä nyrkkeilijää osallistuivat Raahen nyrkkeilykilpailuihin 27.2.2016. Mukana oli Krista Kovalainen N-57, Jyri Pankka B-60 sekä Tuukka Ahtonen ja Pyry Holappa D-39kg. Valmentajina olivat Matti Haapamäki ja Tuomas Holappa. Kilpailuissa iskettii kaikkiaan 16 ottelua kaikissa sarjoissa D-junioreista yleiseen sarjaan.

Kajaanilaisten ensimmäinen iskijä Raahen kehässä oli Pyry Holappa ja hänen vastustajansa oli Ivan Zuravel Porvoon Nyrkkeilyseurasta. Ottelu oli ensimmäistä erää lukuun ottamatta Holapan esitystä ja tuomaritkin näkivät samoin. Holapan neljäs ottelu päättyi voittoon tuomariäänin 3-0. Tuukka Ahtosen vuoro oli Kajaanilaisista seuraavana, hänen vastustajansa Kempeleen Pyrinnön Topias Kukkola on jo C-juniori mutta ottelu käytiin D-junioreiden säännöillä. Kukkolan terävemmät lyönnit siivittivät hänet tiukkaan voittoon Ahtosesta tuomariäänin 3-0.

Kuohun uusin kehän soturi Jyri Pankka otti debyytti ottelunsa Raahessa. Hänen vastustajansa Aki Harju oli viime vuoden Suomen Mestari sarjassaan ja kokemus näkyi kehässä. Pankan kova taistelu päättyi tappioon tuomariäänin 3-0. Kuohun neljäs ottelija Krista Kovalainen sai vastaansa Oulun Kehäkerhon Niina Pekkalan. Ottelussa nähtiin todellinen iskusota jossa Kovalainen näytti kovuutensa ja taitonsa voittaen Kehäkerhon Pekkalan selvästi 3-0.

”Kuohun nyrkkeilijät nyrkkeilivät mielestäni hyvin, varsinkin Holapan ja Kovalaisen esitykset olivat hyviä. Kovalaisen pari edellistä ottelua eivät oikein ollut mieleeni mutta nyt näyttää siltä, että suurimmat vaikeudet on selätetty ja hän pääsi ottelemaan omilla vahvuuksillaan.  Tuukka ja Jyri liikkuivat ottelussa hyvin ja suojauskaan ei juuri pettänyt, nuoret miehet taisivat jännittää niin paljon että lyöminen vähän unohtui. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.” Kertoo valmentaja Haapamäki.

Kajaanilaisten tulokset:

D-39 kg Pyry Holappa KajKu – Ivan Zuravel PoNs 3-0
D-39 kg Topias Kukkola KemPy – Tuukka Ahtonen KajKU 3-0
B-60kg Aki Harju Rany – Jyri Pankka KajKu 3-0
N-57kg Krista Kovalainen KajKu – Niina Pekkala OKK 3-0

Kommentit on suljettu.

Uutisia